Om oss

 

Sara, foto!

Sara Maria Helstad (32) er utdannet drama- og teaterpedagog fra Høgskolen i Oslo og Akershus,og har de siste to årene vært ansatt som teaterlærer ved Solbakken folkehøgskole på Skarnes. Hun har også lang erfaring med teaterarbeid blant ungdom i Sandvika barne og ungdomsteater der hun arbeidet som fast regissør over en periode på fire år.

 

Hennes kompetanse er primært innenfor teaterproduksjonsfagene. Som regissør er hun vant til å jobbe med store produksjoner som involverer en rekke skuespillere og en stor stab. Hun har erfaring både med musikkteater, revy og eldre og nyere dramatikk.

 

 

 

 

 

 

CV bilde 2013

 

 

Ingelin Becker Dahl (32) er utdannet master i musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo, og også utdannet musikalartist fra Bårdarakademiet. I sin masteroppgave skrev hun om stemmehelse, og har stor kunnskap om stemmeteknikk og hvordan forebygge stemmeproblemer, noe som særlig kan oppstå hos for eksempel barn i stemmeskifte, eller ved intense perioder som før en premiere. Hun har jobbet i mange år som dirigent og som sanginstruktør, og jobbet i 6 år ved Sandvika barne- og ungdomsteater som musikalsk ansvarlig.

 

 

 

Caroline

Caroline Støyva Eriksen er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og skuespiller fra

NISS i Oslo. Hun har jobbet i bl.a. Jul i Blåfjell på Folketeateret, Peer Gynt på Centralteatret og hun har også gjort

forestillinger gjennom den Kulturelle Skolesekken.